2022-07-29 11:26:48

Vadybininko asistentas(-ė)

CVMarket.lt klientas
800 - 1000 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Popieriaus ir kartono skyriuje ieškome komandos nario komercinių pasiūlymų ruošimui, sutarčių sudarymui. Darbas stiprioje bendrovėje ir darnioje komandoje.

Reikalavimai

Būtina patirtis bent 1 metai pardavimuose. Mokėti paskaičiuoti savikainas, pateikti komercinius pasiūlymus, sutartis klientams. Suprasti gaminius. Vertinsime tik patyrusius kandidatus. Vairuotojo pažymėjimas; Sąžiningumas, pareigingumas, atsakingumas; Organizuotumas. Be žalingų įpročių. Būtina anglų k. ir rusų k.

Įmonė siūlo

AB „Baltijos Brasta“- 1996 m. įkurta ir sėkmingai veikianti bei savo veiklas nuolat tobulinanti įmonė. Pagrindinės įmonės veiklos kryptys – dušo kabinų ir tualeto, biuro pertvarų, pakavimo medžiagų gamyba ir prekyba bei statybinių medžiagų prekyba. 1999 m. savo veiklą Ukrainoje pradėjo dukterinė kompanija „Baltijos Brasta Ukraine“. Šiandieną įmonės produkcija eksportuojama į Baltijos, Skandinavijos šalis, Rusiją, Baltarusiją, Ukrainą. Įmonė Kaune šiuo metu vienija daugiau nei 200 darbuotojų ir ieško iniciatyvaus, orientuoto į rezultatą, patyrusio komandos nario.