2022-07-29 11:26:48

Vaikų kūrybinių ir lavinamųjų užsiėmimų vedėja

CVMarket.lt klientas
800 - 1200 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Vaikų kūrybiškumo ugdymo studija ‘KURIA VAIKAI’ įsikūrusi Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Klaipėdoje bei VILNIUJE plečiasi ir VILNIUJE ieško lavinamųjų kūrybinių užsiėmimų ir gimtadienių vedėjos darbui Antakalnio studijoje.

 

Ieškome iniciatyvios, kūrybiškos ir tikrai komunikabilios asmenybės darbui su vaikais nuo 9 mėn. iki 7 metų. Kuria Vaikai - tai kūrybiškumo ugdymo būrelis, vieta, kur gimsta laisvas žaidimas, vyrauja laisva kūryba, juokas ir laiminga vaikystė! Turime grupes, kuriose vaikai suskirstyti pagal amžių ir vaikučiai ateina kartu su tėveliais į 1 valandos trukmės užsiėmimą, tad ieškome žmogaus, kurio pareigos būtų pasiruošti užsiėmimui (programa yra), pravesti jį bei susitvarkyti (tvarkymosi nemažai, po kiekvieno užsiėmimo apie 1-2 val.). Darbas būtų 3-4 d. per savaitę. Bent 2 dienas bus ir vakarinės grupės, kai vaikai atvyksta po darželių, todėl 2 dienas per sav. darbas baigsis 20-21 val. Kartais reikės pravesti ir gimtadienį. Darbas pagal verslo liudijimą.

 

Kolegės ieškome TIK ilgalaikei draugystei, kuri norėtų augti kartu su Kuria Vaikai! Jei esi pedagogė, o galbūt tiesiog žingeidi mama, norinti realizuoti save, nebenorinti grįžti į seną darbą ir norinti save atrasti visiškai kitoje srityje, tau patinka ir moki atrasti bendrą kalbą su vaikais, esi komunikabili bei iniciatyvi, o nuobodus ir monotoniškas darbas kasdien nuo 8 iki 17 ne tau, nori dirbti prasmingą darbą - lauksime tavo laiško ir CV! Su atrinktomis kandidatėmis susisieksime.

 

Daugiau apie mus: www.kuriavaikai.lt arba Facebook: Vaikų kūrybiškumo ugdymo studija Kuria Vaikai Kūrybinis ir įdomus darbas Darbas ne pilną savaitę Draugiškas kolektyvas

Reikalavimai

- Darbštumas; - Komunikabilumas; - Atsakingumas; - Kūrybiškumas; - Supratimas apie laisvo žaidimo bei laisvos pricesinės kūrybos naudą; - Domėjimasis vaikų ugdymu