2022-07-29 11:26:48

Valdymo sistemų projektuotojo

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

- valdymo sistemų projektavimas– principinių schemų, valdymo spintų brėžinių (valdikliai, įėjimo/išėjimo moduliai, maitinimo blokai ir pan.), ir specifikacijų ruošimas;
- komplektuojančios įrangos užsakymų ruošimas;
- techninių specifikacijų sudarymas;
- techninės dokumentacijos rengimas;
- dalyvavimas paleidimo-derinimo darbuose;
- susirašinėjimas su klientais techniniais klausimais;
- darbas aukštyje.

Reikalavimai

- aukštasis, aukštesnysis techninis-inžinerinis išsilavinimas (automatika, elektrotechnika ir pan.); - technologinių (pramonės) įrengimų automatizavimo sistemų projektavimo, principinių schemų sudarymo patirtis; - labai geras rusų ir geras anglų kalbų mokėjimas; - iniciatyvumas, loginis mąstymas, aktyvumas, tikslo siekimas, pasitikėjimas savimi, sugebėjimas priimti sprendimus, savarankiškumas. Privalumai: - projektavimo patirtis Eplan ir AutoCad Electrical programomis; - automatizavimo sistemų projektavimo patirtis valdiklių SIEMENS SIMATIC S7-200; S7-300; S7-400, WinCC pagrindu.

Įmonė siūlo

1) įdomų darbą; 2) draugišką ir jauną kolektyvą; 3) galimybę įgyvendinti idėjas ir tobulėti; 4) konkurencingą atlyginimą su galimybe augti priklausomai nuo kompetencijos ir rezultatų. Laukiame Jūsų gyvenimo aprašymų su nuoroda „Valdymo sistemų projektuotojas“ el. paštu: info[eta]bci.lt. Telefonas pasiteiravimui: 8-5-2398810.