2022-07-29 11:26:48

Verslo klientų vadybininkas

CVMarket.lt klientas
1500 - 4000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Portalus ASA.LT, ANONSAS.LT ir kt. sukūrėme siekdami padėti žmonėms išspręsti daugybę buitinių klausimų: kaip statyti ir remontuoti būstą, ką turiningai veikti, kaip prižiūrėti automobilį. Šiems žmonėms kurie turi konkretų poreikį, pristatome mūsų klientų prekes ir paslaugas kurie atitinka šį poreikį. Tai pats šiuolaikiškiausias reklamos būdas.

Kiekvieną mėnesį patarimų ir prekių pasižiūrėti ateina apie 300 000 žmonių.

Jūsų užduotis - šiems žmonėms surasti gerą prekės ir paslaugos tiekėją. Tai mūsų klientai, kurie už galimybę prisistatyti moka pinigus.

Šiuo metu kuriama keletas naujų specializuotų portalų, kuriuose galėsite dirbti įgavę patirties dirbant išvystytuose ir rinkoje vertinamuose portaluose.
Portalai veikia turinio marketingo ir kontekstinės reklamos srityje kuri šiuo metu dominuoja Vakarų žiniasklaidos rinkoje. Mūsų darbe susipins reklamos planavimas pirkėjų grupėms, viešieji ryšiai ir aktyvūs pardavimai.

Reikalavimai

Norime darbuotojo kuris savo ateitį sieja su reklama ir aktyviais pardavimais. Darbštaus, ambicingo, gerai įsisavinančio informaciją, drąsaus, nebijančio būti įžūliu.
Privalumas jei bandėte vystyti savo verslą, dirbote aktyviuose pardavimuose, turite žinių reklamoje ar adwords reklamoje.

Įmonė siūlo

Kompanijos vadybininką išmokysime rasti geriausią būdą kaip pristatyti klientą, kaip tinkamai paaiškinti įmonei kodėl mes galime būti naudingi, kaip dalykiškai bendrauti ir įtakoti žmones.

Dirbdami pas mus susikursite platų verslo pažįstamų ratą kuris yra būtinas siekiant išskirtinių karjeros ir gyvenimo tikslų.

Turėsite praktiškai savarankišką verslą, kai atlyginimas tiesiogiai priklausys nuo Jūsų sugebėjimų ir įdedamų pastangų.

Nedidelė pardavimo komanda - daug gerų įmonių kurias galėsite paversti klientais.


Daug formatų turintys portalai suteikia daugybę galimybių reklamos ir rinkodaros specialisto saviraiškai. Turėsite galimybes surasti įdomius reklaminius sprendimus.

Draugiškas kolektyvas, aktyvus bendras laisvalaikis, daugybė naujų įspūdžių.

Atlyginimas pagrinde iš komisinių ir nedidelio bazinis



.