2022-07-29 11:26:48

Vidinės komunikacijos specialistas

CVMarket.lt klientas
Nuo 2100 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Labas!

"Tele2" mes sakom: “Informuoti darbuotojai – motyvuoti darbuotojai. Motyvuoti darbuotojai – įsitraukę darbuotojai. Įsitraukę darbuotojai – laimingi darbuotojai!“ Jei ir tau atrodo, kad ši seka – teisinga, žmonės sako, kad esi vaikščiojanti(s) informacijos kanalas, visada svajojai prisidėti prie vidinės įmonės kultūros puoselėjimo, greičiausiai mums – pakeliui. "Tele2" kviečia prisijungti Vidinės komunikacijos specialistą, kuris padėtų užtikrinti sklandžią naujienų tėkmę visoje organizacijoje. Jei esi savarankiška(s), gali apdoroti daug informacijos iš daug skirtingų žmonių, o visą romaną papasakoti dviem sakiniais – laukiam Tavęs!

 

Mes tau patikėsime:

  • Kurti, planuoti ir įgyvendinti visus vidinės komunikacijos projektus su galimybe prisidėti ir prie išorinės įmonės komunikacijos;
  • Rengti, formuoti ir skelbti visą įmonės viduje aktualų turinį: pranešimus, žinutes, naujienlaiškius, pokyčių komunikaciją ir pan.
  • Puoselėti unikalią mūsų įmonės vidinę kultūrą, organizuoti įmonėje vykstančius renginius ir kitas iniciatyvas;
  • Koordinuoti darbdavio įvaizdžio komunikaciją;
  • Visus įmonės vidinės komunikacijos kanalus ir įrankius;
  • Bendradarbiavimą su tau aktualiomis išorės agentūromis, kurios tau padės įgyvendinti įvairius sumanymus;

Reikalavimai

Tam, kad puikiai sektųsi, tikimės:

  • Esi įgyvendinęs ne vieną komunikacijos projektą ir turi idėjų, ką dar norėtum nuveikti;
  • Turi ne tik išlavintus komunikacijos įgūdžius, bet kartu gebi sklandžiai reikšti mintis žodžiu ir raštu lietuvių ir anglų kalbomis;
  • Lankstumas, puikūs bendravimo įgūdžiai ir gebėjimas daryti kelis darbus vienu metu yra tavo DNR.
  • Kūrybiškumas ir smalsumas tave lydi kiekvieną dieną ir tu tikrai nori dirbti "Tele2".

Įmonė siūlo

KOMANDA, KURI DRĮSTA
Čia nėra griežtos hierarchijos. Esame viena didelė komanda, kuri sprendimus priima greitai ir lanksčiai. Turime erdvę ir išteklių ambicingiems tikslams įgyvendinti. Eksperimentuoti. Nes tik taip beprotiškos idėjos gali tapti realybe: „Tele2“ namas – skristi, 4G internetas vežti automobilį ar suskambėti muzikos garsais. Mus vadina inovacijų lyderiais. Bet į priekį mus veda ne titulai. Tiesiog esame laisvi išdrįsti.

VIETA, KURI IŠLAISVINA
Čia Tavimi pasitiki. Ir tiki, kad sumaniai pasitelkdamas technologijas pats atrasi Tau reikalingą pusiausvyrą tarp darbo ir gyvenimo. Tiksliau, tarp gyvenimo ir darbo. O įgyta laisvė skatina kiekvieną kartą siekti daugiau, nei iš Tavęs tikimasi. Todėl čia negauname atlyginimo. Mes jį užsidirbame. Komanda išliekame net ir po darbo – kartu sportuojame, keliaujame, švenčiame, darome gerus darbus. Nieko keista, kad ir savo draugams rekomenduojame prisijungti prie „Tele2“ šeimos.
KULTŪRA, KURI AUGINA
Esi pats atsakingas už tai, ką ir kaip šiandien nuveiksi, kad „Tele2“ augtų. Mokymosi tempas greitas. Tikslai ambicingi. Bet jei jautiesi tarsi įmestas į vandenį, neapsigauk. Visada yra šalia komanda, kuri padės, jei tik reikės. Bet kol kas – spręsk pats. Tai „Tele2“ būdas auginti tavo talentą ir leisti jam atsiskleisti. Nepraleisk savo šanso!