2022-07-29 11:26:48
Vilniaus apšvietimas, UAB

Vilniaus apšvietimas, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
123
Darbuotojų sk.
5 749
Peržiūros
~2 290 €
Vid. atlyginimas
UAB “Vilniaus apšvietimas“ siekia užtikrinti, kad Vilniaus miesto gyventojams būtų teikiamos kokybiškos, elektros energiją tausojančios, saugumą kelyje užtikrinančios, gatvių elektros apšvietimo paslaugos.
Savo veiklą grindžiame trimis pagrindinėmis vertybėmis: Profesionalumas, Kokybė, Atsakingumas. Profesionalumas – esame subūrę virš 120 aukštos kvalifikacijos savo srities specialistų, kurie yra sukaupę didelę darbinę patirtį. Kokybė – teikiame kokybiškas gatvių apšvietimo elektros priežiūros, aptarnavimo, remonto paslaugas Vilniaus miesto gyventojams. Atsakingumas – atsakingai įsipareigojame. Jaučiame atsakomybę už savo darbą ir veiklą.
Mes nuolat ieškome talentingų ir profesionalių specialistų, kurie dirba atsižvelgdami į aukštus veiklos standartus, siekia geriausių rezultatų, užsibrėžtų tikslų bei prisiima atsakomybę už savo veiksmus. Skatiname kiekvieno komandos nario įsitraukimą – taip kuriame atmosferą ir kultūrą, kurioje patiems malonu dirbti, bendrauti. Vertiname savo darbuotojus ir siūlome konkurencingą atlygį, socialines garantijas bei suteikiame karjeros ir asmeninio tobulėjimo galimybes.