
Virėjas/-a
Darbo aprašymas
-Maisto produktų gamybinio proceso, virtuvės darbo organizavimas, priežiūra, kokybės užtikrinimas;
-Pagalba formuojant maitinimo vietos įvaizdį;
-Higienos normų išmanymas, kokybės kontrolė;
-Bendravimas su tiekėjais.
Reikalavimai
-Panaši darbo patirtis;
-Viešojo maitinimo gamybos proceso išmanymas;
-Orientacija į kokybišką rezultatą;
-Kūrybiškumas, organizuotumas, komunikabilumas, veržlumas;
-Gebėjimas dirbti tiek komandoje, tiek individualiai;
-Darbo patirtis su iiko programa (privalumas).
Įmonė siūlo
-Nuolatinę darbo vietą;
-Geras darbo sąlygas;
-Darbą skaidriai dirbančioje įmonėje su moderniu požiūriu į darbdavio ir darbuotojo santykius.
Papildoma informacija
Konfidencialumas garantuojamas.