Darbo aprašymas
• Karštųjų, šaltųjų ir desertinių patiekalų gamyba ir pateikimas (a la carte);
• Banketinių ir "Vieno kąsnio" patiekalų gamyba ir pateikimas;
• Pusryčių bufeto ruošimas.
• Banketinių ir "Vieno kąsnio" patiekalų gamyba ir pateikimas;
• Pusryčių bufeto ruošimas.
Reikalavimai
• 2 m. darbo patirtis restorano virtuvėje;
• Lankstumas;
• Atsakingumas;
• Tvarkingumas;
• Lankstumas;
• Atsakingumas;
• Tvarkingumas;
Įmonė siūlo
• Darbą draugiškame, jaunatviškame ir linksmame kolektyve;
• Lankstų darbo grafiką;
• Darbo vietą pačiame miesto centre - Gedimino pr. 16;
• Nemokamą maitinimą;
• Mokėjimą už papildomą darbo krūvį;
• Laiku mokamą atlyginimą;
• Premijavimo programą;
• Profesinį tobulėjimą ir karjeros galimybes Accor viešbučių tinkle.
• Lankstų darbo grafiką;
• Darbo vietą pačiame miesto centre - Gedimino pr. 16;
• Nemokamą maitinimą;
• Mokėjimą už papildomą darbo krūvį;
• Laiku mokamą atlyginimą;
• Premijavimo programą;
• Profesinį tobulėjimą ir karjeros galimybes Accor viešbučių tinkle.
Papildoma informacija
Prašome siųsti gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką bei nuorodą, į kokią pareigybę pretenduojate, elektroniniu paštu:
H5209-KC@accor.com
H5209-KC@accor.com