Dienos pietų patiekalų gamyba ir kokybiškas pateikimas.
Pusryčių bufeto ruošimas ir priežiūra.
Geros higienos praktikos taisyklių laikymasis.
Produktų kiekių valdymas, užsakymai ir priėmimas.
Reikalavimai
Darbo patirtis virtuvėje.
Atsakingumas, tvarkingumas, imlumas naujovėms.
Gebėjimas dirbti komandoje ir individualiai organizuojant savo darbą.
Gebėjimas dirbti sparčiai, esant dideliam svečių srautui.
Galimybė dirbti slenkančiu grafiku.
Galimybė dirbti pilnu etatu.
Įmonė siūlo
Darbą draugiškoje komandoje.
Tarptautinio viešbučių tinklo aplinką ir tobulėjimo galimybes.
Nemokamą maitinimą.
Įmonės apmokamas transportas po darbo nuo 23 val bei iki 6 val.ryto.
Viešbučio tinklo teikiami privalumai: lojalumo programa, kitų tinklo viešbučių patraukli kainodara darbuotojams.
Metinės premijos programa.
Viršvalandžių apmokėjimą kas mėnesį.
Individualiai derinamą darbo grafiką.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.