Darbo aprašymas
Virėjas (-a) kartu su savo komanda atsakingi už kokybiškų ir skanių patiekalų paruošimą klientams ir darbuotojams.
Užduotys:
- darbas šaltame ceche, išdėliojant maisto produktus į kepimo skardas;
- maisto gamyba, remiantis gaminių technologinio proceso reikalavimais;
- pirkėjų aptarnavimas prie atleidimo linijos;
- švaros bei tvarkos palaikymas gamybos ceche;
- pagalba priiminėjant prekes;
- darbas 40 val./sav.
Užduotys:
- darbas šaltame ceche, išdėliojant maisto produktus į kepimo skardas;
- maisto gamyba, remiantis gaminių technologinio proceso reikalavimais;
- pirkėjų aptarnavimas prie atleidimo linijos;
- švaros bei tvarkos palaikymas gamybos ceche;
- pagalba priiminėjant prekes;
- darbas 40 val./sav.
Reikalavimai
Mes iš tavęs tikimės:
- žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygų žinojimo;
- sveikatos, higienos ir sanitarijos normų žinojimo ir jų laikymosi;
- tvarkingumo, sąžiningumo, atsakingumo;
- puikių bendravimo įgūdžių;
- gebėjimo atlikti keletą užduočių vienu metu;
- orientacijos į klientą, paslaugumo, gebėjimo bendrauti su įvairiais žmonėmis.
- žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygų žinojimo;
- sveikatos, higienos ir sanitarijos normų žinojimo ir jų laikymosi;
- tvarkingumo, sąžiningumo, atsakingumo;
- puikių bendravimo įgūdžių;
- gebėjimo atlikti keletą užduočių vienu metu;
- orientacijos į klientą, paslaugumo, gebėjimo bendrauti su įvairiais žmonėmis.