Darbas verslo pietų, renginių patiekalų gamyboje ir atleidime;
Restorano meniu ir technologijų sudarymas;
Gaminamų patiekalų kokybės priežiūra.
Reikalavimai
Darbo patirtis restorano virtuvėje;
Orientacija į maisto gaminių ruošimo kokybę ir rezultatą;
Gebėjimas dirbti komandoje ir individualiai;
Švaros ir tvarkos palaikymas darbo vietoje.
Įmonė siūlo
Nemokamą maitinimą darbo metu;
Draugišką kolektyvą ir palaikančius vadovus;
Darbo grafiką I-V, t. y. laisvus vakarus, savaitgalius ir šventines dienas;
Mėnesinį darbo užmokestį nuo 1400 Eur bruto (atlyginimas priklauso nuo turimos darbo patirties) dirbant pilnu etatu.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.