2022-07-29 11:26:48

Virtuvės šefas su minimalia patirtimi (Devon, UK)

CVMarket.lt klientas
Nuo 1600 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Reikalingi Virtuvės šefai (su minimalia patirtimi) vienam didžiausių pajūrio kurortų (viešbučių ir pramogų kompleksas), esančiam vakarų Anglijoje (Devon, prie pat vandenyno). 

Restoranas specializuojasi ant griliaus ruoštuose mėsos kepsniuose, taip pat naminių patiekalų paruošime (burgerių, žuvies, bulvyčių kepimas, kario gaminimimas ir pan.).

Atlyginimas: £7.05 - £7.90/val. (priklauso nuo kandidato amžiaus bei patirties).
Atostoginiai išmokami pasibaigus darbo kontraktui, 12% nuo uždirbtos sumos kontakto laikotarpiu.

Darbo laikas: 5 darbo dienos per savaitę, po 8 valandas per dieną. Yra galimybė dirbti viršvalandžius (50 - 60 valandų per savaitę). 

Kontrakto trukmė: nuo kovo iki lapkričio mėnesio (8 mėnesiai). Tačiau įmanomi ir trumpesni kontrakto laikotarpiai (galima pradėti dirbti nuo balandžio mėn. ar vėliau, priimami ir studentai, kurie gali dirbti nuo birželio iki rugsėjo mėn. ir pan.).

Būstas suteikiamas, jo kaina yra £42/sav. (išskaičiuojama iš atlyginimo). Gyvenama personalui skirtose patalpose, prie pat darbo vietos (viešbučio teritorijoje), taigi nėra jokių transporto išlaidų. Būsto nuotraukas ir išsamesnę info suteiksime el.paštu.

Privalumas: visi darbuotojai gali NEMOKAMAI naudotis viešbutyje esančiomis pramogomis: sporto salės, baseinai, pirtys, teniso, krepšinio, futbolo, golfo aikštelės ir t.t.

Reikalavimai

- Anglų kalbos žinios;
- Bent minimali patirtis maisto gamyboje; atvykusiems darbuotojams bus suteikti apmokymai.

Įmonė siūlo

Ieškote daugiau informacijos? Bendraukime:

DARBAI SVETUR
Adresas: Krokuvos g. 13, 09314 Vilnius
Mob.: 8 614 58209
Facebook: www.facebook.com/darbaisvetur
Svetainė: www.DarbaiSvetur.lt