2022-07-29 11:26:48

Vyr. buhalteris (-ė)

CVMarket.lt klientas
1900 - 2500 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Tikimės, kad galėsite laisvai komunikuoti su esamais ir potencialiais vietiniais bei tarptautiniais klientais. Jums teks tvarkyti kelių įmonių apskaitą, nuo pirminių dokumentų iki finansinės atskaitomybės sudarymo. Taip pat būsite atsakingas (-a) už mokesčių skaičiavimą ir mokestinių ataskaitų sudarymą, bendrausite su kitais įmonės buhalteriais bei auditoriais.

Reikalavimai

Tikimės, kad turite įgijęs aukštąjį išsilavinimą (apskaitos, ekonomikos ar finansų srityje) bei mažiausiai 3-ejų metų vyr. buhalterio darbo patirtį, išmanote verslo apskaitos standartus bei žinote mokesčių įstatymus. Pageidautume, kad puikiai mokėtumėte lietuvių ir anglų kalbas (rusų kalba – privalumas), turėtumėte gerus darbo kompiuteriu įgūdžius. Save galite apibūdinti kaip siekiantį rezultatų, norinčią tobulėti asmenybę ir nebijantį asmeninės atsakomybės.

Įmonė siūlo

Įdomų darbą draugiškame kolektyve, konkurencingą atlyginimą, socialines garantijas ir motyvacinius priedus, nuolatines mokymosi, kvalifikacijos kėlimo bei tobulėjimo galimybės. Išsamiau – susitikimo metu.