2022-07-29 11:26:48

ŽAIDIMŲ DIZAINERIS (-Ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Žaidimų koncepcijos kūrimas, žaidimų dizaino, lygių, scenarijų parengimas;
Žaidimų dizaineris yra atsakingas už žaidimo struktūros planavimą, todėl privalo gerai išmanyti žaidimų proceso, balanso ir mechanikos ypatumus;
Žaidimų dizaineris turi mokėti išanalizuoti žaidimo struktūrą ir taisykles, taip pat tiksliai ir aiškiai juos aprašyti žodžiu ar raštu.

Reikalavimai

Gebėjimas taisyklingai ir suprantamai rašyti žaidimų dizaino dokumentus; Labai geros anglų ir rusų kalbų žinios (žodžiu ir raštu); Įvairių žaidimų rūšių žinojimas; Domėjimasis žaidimais, paprasto žaidėjo patirtis; Kūrybinis mąstymas, išradingumas. Privalumai Technologijų, naudojamų žaidimų kūrimui, išmanymas; Pagrindiniai programavimo/dizaino įgūdžiai; Darbo patirtis dirbant prie iOS ir Android projektų būtų didelis privalumas; Pramogų (žaidimų, filmų, muzikos ir pan.) industrijos specifikos išmanymas. Komunikabilumas, savarankiškumas, iniciatyvumas.

Įmonė siūlo

Įdomų ir kūrybinį darbą;
Motyvuojantį atlyginimą, puikias saviraiškos, mokymosi ir tobulėjimo galimybes;
Jaukią darbo atmosferą, geras darbo sąlygas.

Poilsiui: Laisvalaikio zonas su retro ir moderniausiomis konsolėmis, stalo žaidimais bei stalo futbolu. Techninių vadovėlių biblioteką. Šviežius vaisius, gausų karštų gėrimų pasirinkimą.