BEST BALTIC viešbučio KAUNAS restoranas "Daniela" siūlo nuolatinį darbą gamybos vadovei (-ui).
Darbo pobūdis:
- sklandžios restorano virtuvės veiklos užtikrinimas;
- technologinių procesų planavimas;
- technologinių kortelių sudarymas;
- patiekalų kokybės kontrolė;
- gaminamų patiekalų receptūrų ir technologijų tobulinimas;
- restorano virtuvės darbo organizavimas;
- bendravimas, sutarčių sudarymas su produktų tiekėjais.
Reikalavimai
Gamybos vadovė (-as) turi pasižymėti:
- vadovaujamo darbo restorane / kavinėje patirtimi (min. 3 metai);
- technologinių procesų bei privalomos dokumentacijos išmanymu;
- darbo patirtimi su R-Keeper, StoreHouse, ar Presta programomis;
- inovatyvumu, lankstumu, lojalumu;
- meile šiam verslo sektoriui ir nuolatiniu žinių troškimu.
Įmonė siūlo
Mes Jums siūlome:
- galimybę tobulinti savo žinias ir įgūdžius;
- profesinio tobulėjimo galimybes;
- konkurencingą atlygį;
- visas socialines garantijas.
Išsamesnė informacija telefonu 8618 31066
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.