Darbas prie karštų arba šaltų patiekalų pasiruošimo, gamybos, atleidimo.
Reikalavimai
Bent pusės metų virėjo darbo patirtis būtina.
Įmonė siūlo
Galimybė dirbti kartu su jaunu, vienu geriausių Lietuvos šefų Bernardu Anužiu;
Galimybė kartu dalyvauti meniu kūrime, prisidėti savo idėjomis ir kūryba;
Galimybė išmokti valdyti maisto kaštus, likučius;
Draugiškas nedidelis kolektyvas;
"Protingos" darbo valandos.
Kontaktinis tel. - 868538414.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.