Šalia viešbučio yra jaukus vasaros restoranas ant vandens "Bora Bora", kuriame virėjas kartu su jam asistuojančiu padėjėju gamina ant griliaus karštus patiekalus. Virėjo padėjėjas atsakingas už kokybišką patiekalų gaminimą, pagalbą virėjui, tvarką ir švarą maisto gaminimo zonoje restorane ant vandens. Jis padeda virėjui užsakyti iš sandėlio reikiamus produktus patiekalų gaminimui.
Reikalavimai
Virėjo (-os) padėjėjas (-a) padeda virėjui gaminti patiekalus ant grilio, todėl turėtų:
- žinoti karštų patiekalų ant grilio gaminimo pagrindus (patiekalai iš mėsos, žuvies, daržovių);
- būti savarankiškas, tvarkingas, atsakingas;
- turėti noro tobulėti ir mokytis.
Įmonė siūlo
1. Sezoninį darbą nuo gegužės pradžios iki rugsėjo pradžios;
2. Tarnybinį autobusą susisiekimui į darbą ir iš jo. Autobusas išvyksta nuo viešbučio "Radisson Blu" Konstitucijos pr., vyksta Ukmergės gatve, stodamas stotelėse "Šeškinės poliklinika" ir "Fabijoniškių";
3. Nemokamą maitinimą;
4. Viešbutis "Le Méridien Vilnius" darbuotojams siūlo galimybę dirbti tarptautinėje kompanijoje, pagal savo išsimokslinimą ir gebėjimus daryti horizontaliąją ir/arba vertikaliąją karjerą.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.