Maisto gamybos standartų ir kokybės užtikrinimas, vadovaujantis restorano vidine tvarka;
Koordinuotas darbas su virtuvės komanda, sklandaus ir efektyvaus darbo proceso užtikrinimas;
Geros higienos taisyklių laikymasis, užtikrinant švarų ir saugų maisto gamybos procesą;
Darbas viešbutyje, pusryčiuose arba a la carte.
Reikalavimai
Profesinis virėjo išsilavinimas ir/arba panašaus darbo patirtis.
Gebėjimas efektyviai bendradarbiauti su komanda, komandinio darbo standartų išmanymas.
Maisto paruošimo technologijų žinios.
Gebėjimas efektyviai bendradarbiauti su komanda, komandinio darbo standartų išmanymas.
Atsakingumas, iniciatyvumas, kruopštumas.
Sistemingas požiūris į darbą, organizuotumas ir gebėjimas efektyviai tvarkytis su skirtingo pobūdžio užduotimis.
Meilė maistui!
Įmonė siūlo
Puikų mikroklimatą, jaunatvišką organizacijos kultūrą.
Profesionalų augimą: Mes investuojame į mūsų darbuotojų profesionalų augimą. Jums bus suteikiamos galimybės dalyvauti mokymuose ir seminaruose ir įgauti naujų įgūdžių, kurie padės jums siekti geriausių rezultatų.
Puikią darbo aplinką: Mes kuriame draugišką ir produktyvią darbo aplinką. Jūs turėsite puikų kolektyvą, su kuriuo galėsite bendradarbiauti, dalintis žiniomis ir įgyvendinti bendrus tikslus.
Darbuotojų naudas: maitinimą darbo metu, darbuotojų nuolaidas įmonės restorane, Spa ir viešbutyje, įmonės vasaros/žiemos renginius.
Lankstumą: Mes suprantame jūsų poreikius ir stengiamės sukurti lanksčias darbo sąlygas, leidžiančias jums pasiekti darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.