Maisto gamybos standartų ir kokybės užtikrinimas, vadovaujantis restorano vidine tvarka;
Koordinuotas darbas su virtuvės komanda, sklandaus ir efektyvaus darbo proceso užtikrinimas;
Geros higienos taisyklių laikymasis, užtikrinant švarų ir saugų maisto gamybos procesą;
Darbas viešbutyje, pusryčiuose arba a la carte.
Reikalavimai
Profesinis virėjo išsilavinimas ir/arba panašaus darbo patirtis.
Gebėjimas efektyviai bendradarbiauti su komanda, komandinio darbo standartų išmanymas.
Maisto paruošimo technologijų žinios.
Gebėjimas efektyviai bendradarbiauti su komanda, komandinio darbo standartų išmanymas.
Atsakingumas, iniciatyvumas, kruopštumas.
Sistemingas požiūris į darbą, organizuotumas ir gebėjimas efektyviai tvarkytis su skirtingo pobūdžio užduotimis.
Meilė maistui!
Įmonė siūlo
Puikų mikroklimatą, jaunatvišką organizacijos kultūrą.
Profesionalų augimą: Mes investuojame į mūsų darbuotojų profesionalų augimą. Jums bus suteikiamos galimybės dalyvauti mokymuose ir seminaruose ir įgauti naujų įgūdžių, kurie padės jums siekti geriausių rezultatų.
Puikią darbo aplinką: Mes kuriame draugišką ir produktyvią darbo aplinką. Jūs turėsite puikų kolektyvą, su kuriuo galėsite bendradarbiauti, dalintis žiniomis ir įgyvendinti bendrus tikslus.
Darbuotojų naudas: maitinimą darbo metu, darbuotojų nuolaidas įmonės restorane, Spa ir viešbutyje, įmonės vasaros/žiemos renginius.
Lankstumą: Mes suprantame jūsų poreikius ir stengiamės sukurti lanksčias darbo sąlygas, leidžiančias jums pasiekti darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!