Kurti ir įgyvendinti brunch meniu, dėl kurio svečiai norės sugrįžti.
Organizuoti ir optimizuoti virtuvės darbą – nuo komandos iki procesų.
Rengti ir prižiūrėti technologines korteles.
Užtikrinti aukštus kokybės, higienos ir vizualinės estetikos standartus.
Bendradarbiauti su tiekėjais, užtikrinti savalaikį žaliavų tiekimą.
Inicijuoti ir įgyvendinti idėjas – nuo patiekalų iki virtuvės tobulinimo.
Mes ieškome:
Patyrusio šefo, gebančio suburti ir įkvėpti komandą.
Profesionalo, kuris moka (ar nori) kurti brunch meniu – skanų, estetišką, sveiką.
Virtuvės proceso vadybininko – nuo grafiko iki sandėlio.
Žmogaus, kuriam švara, kokybė ir preciziškumas – ne formalumas, o standartas.
Lyderio, kuris ne tik vadovauja, bet palaiko, ugdo ir įtraukia.
Įmonė siūlo:
Erdvę eksperimentuoti ir realizuoti kulinarines idėjas, ypatingai brunch koncepcijoje.
Modernią ir naują virtuvės įrangą, patogią darbui ir kūrybai.
Išskirtinius mokymus šefams, brainstorming’us ir bendrus.
Konkurencingą atlyginimą šioje industrijoje (Pasiruošę “pirkti” Tavo patirtį).
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.