Kontroliuoja patvirtintų technologinių režimų laikymąsi, kad nebūtų pagamintas nekokybiškas produktas. Organizuoja RVASVT ir IVS programų pagal darbo pobūdį ruošimą, diegimą ir kontrolę.
Dirba su įmonėje įdiegtomis programomis.
Sudaro gamybos technologines schemas, projektuoja ir diegia naujas technologines schemas.
Diegia patobulintą gaminamos produkcijos technologiją, diegia mokslo ir technikos pasiekimus, progresyviąją technologiją.
Atlieka techninės – technologinės dokumentacijos (technologinių instrukcijų, receptūrų, žaliavų nuostolių ir kt.) paruošimą, peržiūrėjimą, kad maksimaliai sumažintų gamybinį broką ir žaliavų nuostolius.
Organizuoja produkcijos išeigų pagal gamybos fazes ir žaliavų naudojimo teisingumo patikrinimą, nustačius pažeidimus informuoja tiesioginį vadovą.
Užtikrina technologinio proceso kontrolę, įdiegus naujus gaminius.
Kontroliuoja ir atsako už taisyklingą laiku vedamą technologų dokumentaciją, laiku pateikiamus duomenis ir ataskaitas suinteresuotiems įmonės asmenims.
Dalyvauja naujų gaminių kūrime ir diegime, inventorizacijose.
Nuolat domisi maisto pramonės technologijų ir maisto saugos naujovėmis strateginėse rinkose, teikia pasiūlymus jų pritaikymui įmonėje.
Reikalavimai
Patirtis maisto technologo, ne mažiau kaip 2 metai
Maisto pramonės gamybos technologinis išsilavinimas
ES maisto pramonės teisės aktų reikalavimų išmanymas (kitų šalių būtų privalumas).
Darbas adresu: Graičiūno g.26, Vilnius nuo 07.30 val. iki 16.00 val. (I-V).
Pagrindiniai privalumai
Profesinio augimo galimybės
Vertinanti darbuotojų nuomonę aplinka
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.