2022-07-29 11:26:48

Darbuotojų saugos ir sveikatos ekspertas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Ieškome komandos nario, kuris būtų atsakingas už „Telia“ darbuotojų saugos ir sveikatos užtikrinimą. Aš esu Svetlana Šunina, „Telia“ Saugos komandos vadovė Verslo užtikrinimo ir transformacijos padalinyje. Mūsų komandoje dirba unikalūs, talentingi, nebijantys iššūkių žmonės. Metas ir tau tapti mūsų komandos nariu.

Tavo naujas iššūkis?

Ieškome patyrusio darbuotojų saugos ir sveikatos srities specialisto, kuris bus atsakingas praktiškai už visas su darbuotojų sauga ir sveikata susijusias sritis, t.y.: darbuotojų sauga ir sveikata, gaisrinė ir civilinė sauga, profesinės rizikos vertinimas ir mažinimas, nelaimingų atsitikimų bei profesinių ligų prevencija, saugos darbe incidentų tyrimai. Kuruoti šias sritis patikėtume tau, kaip patyrusiam specialistui. Tikimės, kad tokia atsakomybė suteiks įkvėpimo!
Mūsų komanda darbuojasi šiuolaikiniame biure Vilniaus centre. Mes glaudžiai bendradarbiaujame su kitais įmonės padaliniais, kurie yra įsikūrę ne tik Vilniuje, bet ir kituose Lietuvos miestuose.

Reikalavimai

Koks esi tu?

Jei esi iniciatyvus, gebi savarankiškai įgyvendinti projektus ir užtikrinti efektyvią darbuotojų saugos ir sveikatos valdymo sistemą - mes tavęs laukiame.

Tavo asmenybė:

- įsiklausai ir noriai bendradarbiauji;
- greitai reaguoji ir linkęs padėti;
- supaprastinantis tai, kas sudėtinga;
- smalsus ir veiklus.

Tavo patirtis ir žinios:

- turi kelių metų kompetenciją darbuotojų saugos ir sveikatos srityje;
- turi aukštąjį/aukštesnįjį išsilavinimą ir darbuotojų saugos ir sveikatos srities kvalifikaciją bei šios srities veiklai užtikrinti reikalingus pažymėjimus;
- OHSAS 18001 standarto žinios;
- puikiai moki anglų kalbą;
- turi vairuotojo pažymėjimą.

Sudomino?

Jei nori tapti mano komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink man telefonu +370 618 80086 arba rašyk žinutę per LinkedIn. Drąsiai kreipkis – mes ieškome kandidatų.

Prisijunk prie “Telia”!