2022-07-29 11:26:48

Draudimo brokeris (-ė)/administratorius (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

1. Draudimo tarpininkavimas: Bendravimas su esamais ir naujais klientais. Klientų poreikių nustatymas, pasiūlymų ruošimas, draudimo sutarčių sudarymas. Duomenų suvedimas į įmonės naudojamą polisų apskaitos sistemą.
2. Įmonės administravimas: Įeinančių ir išeinančių dokumentų valdymas ir administravimas; vidinių dokumentų rengimas; personalo dokumentų ruošimas ir administravimas; ofiso aprūpinimas kanceliarinėmis bei ūkinėmis prekėmis. Darbo saugos dokumentų ruošimas, pildymas ir administravimas. Pagalba įmonės vadovui kasdieniais teisės klausimais. Kitų, vadovo skiriamų užduočių vykdymas.

Reikalavimai

Turėti draudimo brokerio licenciją arba ją gauti per sutartą laiką; Aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas; Draudimo produktų supratimas; Pardavimo principų išmanymas; Raštvedybos pagrindų išmanymas; Kompiuterinis raštingumas; Darbų saugos instrukcijų žinojimas; Darbo kodekso ir kitų teisės aktų žinojimas. Privalumai: Atsakingumas, sąžiningumas, profesinė kompetencija ir organizuotumas; Teisinis išsilavinimas; Puikios anglų kalbos žinios raštu ir žodžiu; Draudimo klientų portfelio turėjimas; Darbuotojų saugos ir sveikatos specialisto pažymėjimo turėjimas.

Įmonė siūlo

Įdomų ir atsakingą darbą;
Patrauklias darbo sąlygas;
Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes;
Draugišką ir profesionalų kolektyvą.