Sklandus kavinės darbo organizavimas ir kontroliavimas; Aptarnavimo ir maisto gamybos kokybės standartų laikymosi užtikrinimas;Pasiūlymų dėl patiekalų asortimento atnaujinimo, papildymo, keitimo teikimas;Materialinių vertybių apskaitos, inventorizacijos bei kitos dokumentacijos atlikimas ir pildymas;Pavaldžių darbuotojų darbo organizavimas ir kontroliavimas; Darbo grafikų ir darbo laiko apskaitos žiniaraščių sudarymas; Vidinių ir išorinių komunikacijos priemoniu valdymas siekiant formuoti kavinės įvaizdį.
Reikalavimai
Išsilavinimas: Aukštesnysis Profesija: Maitinimo padalinio (restorano, baro, kavinės, valgyklos) vadovas Darbo patirtis: nuo 1 metų Sugebėjimai: moka dirbti kasos aparatu, darbo kompiuteriu įgūdžiai, darbų saugos instrukcijų žinojimas Papildomi sugebėjimai: Patirtis organizuojant maitinimo įstaigos darbą.Aptarnavimo procesų išmanymas.Administraciniai, organizaciniai ir planavimo įgūdžiai.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.