2022-07-29 11:26:48

Klientų konsultantas (-ė) padalinyje Vilniuje

CVMarket.lt klientas
1250 - 1850 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Šiuo metu ieškome naujo komandos nario klientų aptarnavimo centre Vilniuje! Ar tau patinka būti matomam, padėti kitiems ir siekti tobulėjimo? Tuomet šis pasiūlymas, kaip tik Tau! Dirbti „Swedbank“ reiškia būti su žmonėmis, kurie kasdien vadovaujasi atvirumo, paprastumo, rūpestingumo principais klientų, kolegų ir visuomenės atžvilgiu. Tai reiškia augti ir kurti klientų patirtį bei gerovę drauge!

Su mumis turėsi galimybę:

  • Atstovauti Swedbank organizaciją kasdien bendraujant su mūsų klientais, konsultuojant juos;
  • Konsultuoti klientus draudimo, taupymo ir finansavimo paslaugų klausimais, padėsi rasti tinkamiausius finansinius sprendimus;
  • Tobulėti bankinių produktų aktyvių pardavimų srityje bei įgausi vertingos aukšto lygio klientų aptarnavimo patirties;
  • Prisijungti prie profesionalios komandos ir dirbsi darbuotojus išklausančioje ir vertinančioje tarptautinėje kompanijoje.

Reikalavimai

Tikimės, kad tu turi:

  • Aukštąjį/aukštesnįjį išsilavinimą (privalumas - finansų srityje);
  • Patirties klientų aptarnavimo srityje;
  • Patirties pardavimų srityje (privalumas);
  • Geras anglų kalbos žinias (privalumas).

Organizacijoje tikime, kad žmonės yra mūsų didžiausia stiprybė. Mes dirbame kartu ir savo kasdieniame darbe vadovaujamės pagrindinėmis mūsų vertybėmis: atvirumu, paprastumu ir rūpestingumu. Kasdien kuriame pasitikėjimu, pagarba, atvirumu ir įsitraukimu pagrįstą kultūrą. Mes palaikome nuolatinį ugdymąsi ir skatiname Tave prisiimti lyderystę už savo paties karjeros kelią bei ieškoti iššūkių, kurie Tave įkvepia ir skatina tobulėti. Mes siūlome tvarią ir lanksčią darbo aplinką, kur dalijamės žiniomis ir dirbame kartu. Tu, kaip „Swedbank“ komandos narys, dalyvausi kintamo atlygio programoje, turėsi galimybę prisijungti prie „Swedbank“ pensijos darbuotojams programos, taip pat Tau bus suteiktas darbuotojų sveikatos draudimas ir kitos patrauklios papildomos naudos. Kartu mes dirbame ir kuriame gerovę, suteikdami teigiamą ir unikalią patirtį savo klientams.

Įmonė siūlo

Prisijunk prie mūsų komandos ir ...

tapki dalimi tarptautinės profesionalios komandos, įgyvendinančios iššūkių reikalaujančius projektus, didinančios klientų vertę ir Swedbank konkurencinį pranašumą.“ Swedbank komanda

Laukiame tavo gyvenimo aprašymo iki 2023-04-07

Darbo užmokesčio dydžio intervalas šiai pozicijai Lietuvoje yra 1250 - 1850 EUR neatskaičius mokesčių. Daugiau skaityk čia!

https://jobs.swedbank.com/pages/employment-in-latvia-and-lithuania?preview=true

*Šioje pozicijoje nesuteikiame galimybės dirbti nuotoliniu būdu iš užsienio valstybių.

„Swedbank“ nediskriminuoja dėl lyties, amžiaus, seksualinės orientacijos ar seksualinės tapatybės, etninės tapatybės, religijos ar negalios – laukiami visi.