2022-07-29 11:26:48

KLIENTŲ VADYBININKAI (-ĖS)(Darbui Radviiliškyje)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Darbui klientų aptarnavimo srityje: bendravimas su klientais telefonu ir el. paštu paslaugų, siuntų pervežimo, maisto užsakymų priėmimas problemų registravimas įvairių sąskaitų gyventojams aiškinimas (mobiliojo ryšio operatoriaus, šilumos tiekėjo ir kt.). Darbui pardavimo telefonu srityje: aktyvus telekomunikacinių paslaugų ir produktų pardavimas telefonu paslaugų užsakymas, administravimas asmeninių pardavimo planų vykdymas.

Reikalavimai

Mes tikimės, kad Jūs: kalbate taisyklinga lietuvių kalba turite patirties klientų aptarnavimo ar pardavimo srityje (privalumas) mokate rusų arba anglų šnekamąją kalbą (privalumas) gebate dirbti kompiuteriu greitai orientuojatės, esate paslaugus, bendraujantis siekiate tikslo, esate atsakingas.

Įmonė siūlo

Įdomų, dinamišką ir kupiną iššūkių darbą; Linksmą ir draugišką kolektyvą; Greitą profesinį ir asmeninį tobulėjimą; Galimybę darbą derinti su studijomis ar šeimyniniais įsipareigojimais; Fiksuotą atlyginimą ir priedus už kokybiškai atliktą darbą bei pardavimus(vidutiniškai-1800 Lt. neatskaičius mokesčių); Draudimą nuo nelaimingų atsitikimų visą parą Lietuvoje ir užsienyje, TEO LT, AB paslaugas su 50% nuolaida. Gyvenimo aprašymų lauksime el. paštu personalas(eta)lintel.lt , per CV MARKET sistemą arba faksu (8 5) 278 33 22 , nurodant miestą ir sritį kurioje pageidaujate dirbti .

Papildoma informacija

Gyvenimo aprašymų lauksime el. paštu personalas@lintel.lt su nuoroda „Darbas Kaune“, faksu (8 5) 278 33 22. Telefonas pasiteirauti (8 37) 405602