2022-07-29 11:26:48
Oribalt Vilnius, UAB

Oribalt Vilnius, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
57
Darbuotojų sk.
7 978
Peržiūros
~2 307 €
Vid. atlyginimas
UAB „Oribalt Vilnius“ savo veiklą pradėjo 1993 m. ir ilgą laiką priklausė Suomijos kompanijai „Oriola Oy“ – vienam iš tarptautinės korporacijos „Oriola-KD“, vystančios verslą Suomijos ir Švedijos rinkose, padalinių. 2017 m. korporacija savo verslą Baltijos šalyse pardavė Latvijoje registruotai kompanijai „Oribalt Group“. Šiuo metu „Oribalt Group“ valdo farmacinės logistikos ir didmeninės prekybos paslaugas teikiančias įmones Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.
Pagrindinė „Oribalt Group“ padalinių veikla – trečiųjų šalių farmacijos pramonės gaminių logistika, įskaitant didmeninę vaistų ir farmacijos priemonių prekybą Baltijos šalyse, vaistų mažmeninę prekybą internetu (Latvijoje), taip pat nuosavų prekinių ženklų produktų marketingo bei pardavimo paslaugas.
Visos grupės kompanijos turi farmacinės veiklos licencijas, GDP, GMP ir ISO sertifikatus, valdo nuosavus sandėlius, aptarnauja Baltijos šalyse sveikatos apsaugos srityje dirbančias įmones.
2020 m. „Oribalt Group“ pardavimai siekė 65 milijonų eurų, grupės įmonėse dirbo 120 darbuotojų.

„Oribalt Vilnius“ valdo 6500 kv. m. logistikos centrą Lietuvoje – tai didžiausias sandėlis Baltijos šalyse, iš kurio prekės paskirstomos seserinėms kompanijoms Latvijoje ir Estijoje. Įmonės sandėlyje talpinama 8500 vnt. palečių.
„Oribalt Vilnius“ teikia platų spektrą paslaugų – nuo logistikos ir prekių sandėliavimo iki vaistinių preparatų perpakavimo, platinimo bei dalyvavimo viešuosiuose pirkimuose Baltijos šalyse.
Pagrindiniai įmonės klientai yra vaistinių tinklų didmeniniai centrai, ligoninės, vaistinės bei maisto papildais prekiaujantys prekybos centrai. Logistikos centras ir jame vykdoma veikla atitinka aukščiausius GDP (ang. Good Distribution Practice) ir GMP (ang. Good Manufacturing Practice) standartus.
27 metų patirtį vaistų ir medicininės paskirties prekių tiekimo, paskirstymo bei logistikos srityje turinti „Oribalt Vilnius nuolat ieško pažangių verslo idėjų, naujų partnerių ir bendradarbiavimo galimybių.