Būti atsakingam už aptarnavimą bei maisto ir gėrimų pateikimą viešbučio restorane - bare;
Mokėti dirbti savarankiškai;
Garantuoti gerą atmosferą ir palaikyti ryšį su restorano / baro-viešbučio svečiais;
Greitai, efektyviai ir kokybiškai aptarnauti svečius.
Reikalavimai
Vyno ir kitų alkoholinių gėrimų išmanymas ir noras apie tai mokytis būtų privalumas;
Panašaus darbo patirtis būtų privalumas;
Būti draugiškai ir komunikabiliai asmenybei;
Socialiniai įgūdžiai ir polinkis bendrauti su žmonėmis;
Būti kūrybiškam ir iniciatyviam;
Gebėjimas išklausyti, noras mokytis ir tobulėti.
Įmonė siūlo
Darbą draugiškame ir jaunatviškame kolektyve;
Darbą pačiame Vilniaus centre;
Darbą vakarinėmis pamainomis pilnu etatu, darbo laikas nuo 16:00 - 00:30 val.(5 dienos per savaitę);
Darbą slenkančiu grafiku, suminė darbo laiko apskaita;
Nemokamą maitinimą, uniformą, taksi paslaugas naktinėmis valandomis.
Pagrindiniai privalumai
Apmokami/dalinai apmokami pietūs
Atsižvelgiama į darbuotojo nuomonę apie darbo laiką
Papildomos motyvacinės naudos
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.