2022-07-29 11:26:48

Pirkimų kategorijos vadovas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Aš esu Saulius Martinkevičius, Pirkimų ir Logistikos padalinio vadovas. Šiuo metu ieškau talentingo komandos nario, IT kategorijos pirkimų vadovo (-ės), kuris (-i) nebijotų iššūkių, su kolegomis lengvai bendradarbiautų kaip su draugais ir visada rastų optimaliausius bei geriausius sprendimus.

Tavo naujas iššūkis?
IT Pirkimų prioritetų planavimas ir nustatymas didinant veiklos efektyvumą, mažinant kaštus bei supaprastinant procesą. Tau patikėsime sutarčių su teikėjais sudarymą ir valdymą, tamprių darbinių santykių su pagrindiniais tiekėjais ir vidiniais užsakovais kūrimą ir palaikymą.

Prisijungus prie Telia komandos tiek profesinio, tiek asmeninio augimo galimybes visoje Telia Company įmonių grupėje ir matysi savo darbo rezultatus dirbant su draugiška profesionalų komanda.

Koks (-ia) esi Tu?
Be abejo, esi žingeidi, inovatyvi ir kūrybiška asmenybė. Tavo stiprybė - puikūs bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžiai.

Tavo asmenybė:
• Moki ne tik išgirsti ir suprasti kolegų ir klientų poreikius pirkimams, bet ir rasti geriausią būdą juos įgyvendinti
• Sąžiningumas, atsakingumas ir lojalumas – Tavo vizitinė kortelė
• Lengvai randi bendrą kalbą su bet kuo ir puikiai žinai kas yra profesionalumas ir dalykiškas bendravimas, efektyvus bendradarbiavimas ir santykių su tiekėjais valdymas
• Nestokoji iniciatyvos ir orientacijos į tikslą, o analitinis mąstymas – Tavo stiprybė

Tavo patirtis:
• Derybų vedimo įgūdžiai ir patirtis
• Projektų valdymo patirtis
• Sutarčių sudarymo teisės išmanymas

Susidomėjai?

Norėtum prisijungti prie Pirkimų ir Logistikos padalinio? Laukiame Tavo CV! Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.

Prisijunk prie Telia!