Darbo aprašymas
- Svečių aptarnavimas pusryčių, pietų, banketų/furšetų metu;
- Bendrauti su svečiais, teikti juos dominančią informaciją apie viešbučio paslaugas.
Pirmenybė skiriama pretendentams, turintiems profesinį padavėjo pasirengimą ir darbo patirtį.
- Bendrauti su svečiais, teikti juos dominančią informaciją apie viešbučio paslaugas.
Pirmenybė skiriama pretendentams, turintiems profesinį padavėjo pasirengimą ir darbo patirtį.
Reikalavimai
- Gerai kalbėti lietuvių, rusų ir anglų kalbomis;
- Mokėti aiškiai, rišliai ir nuosekliai teikti informaciją;
- Būti paslaugiems, mandagiems, taktiškiems, orientuotiems į svečią ir jo interesus.
- Mokėti aiškiai, rišliai ir nuosekliai teikti informaciją;
- Būti paslaugiems, mandagiems, taktiškiems, orientuotiems į svečią ir jo interesus.
Įmonė siūlo
- Malonią aplinką;
- Draugišką kolektyvą;
- Galimybę tobulėti.
Savo CV siųskite per CV MARKET sistemą.
- Draugišką kolektyvą;
- Galimybę tobulėti.
Savo CV siųskite per CV MARKET sistemą.