Naujų produktų ir pakuotės kūrimas, jų vystymas ir diegimas gamyboje;
Gamybos technologinių procesų priežiūra, tobulinimas;
Maisto saugos ir kokybės sistemos veikimo gamyboje kontrolė;
Rengti technologinę dokumentaciją;
Rengti ISO procedūras, susijusias su gamybos procesu ir priežiūrėti jų įgyvendinimą.
Aukštasis universitetinis arba aukštesnysis (profesinis bakalauro) išsilavinimas – maisto produktų technologijos srityje;
Anglų ir rusų kalbų mokėjimas;
Patirtis maisto produktų technologijos sirityje ne mažiau nei 1 m. (alaus gamybos srityje - diddelis privalumas);
Pageidautina patirtis produktų vystymo srityje;
Alkoholinių gėrimų gamybą reglamentuojančių teisės išmanymas;
Atsakingumas, analitinis mąstymas, organizaciniai gebėjimai, kruopštumas, kūrybiškumas.
Darbą gilias tradicijas puoselėjančioje įmonėje;
Galimybę dirbti su unikaliais produktais juos kurti ir tobulinti;
Mokymus darbo vietoje;
Draugišką ir palaikantį kolektyvą;
Realias kvalifikacijos kėlimo galimybes;
Palankią aplinką realizuoti savo profesinius gebėjimus;
Visas socialines garantijas ir laiku mokamą atlygį;
Aprūpinimą reikalingais darbo įrankiais, drabužiais, saugos priemonėmis
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.