2022-07-29 11:26:48

Verslo sistemos analitikas (-ė) Kaune

CVMarket.lt klientas
Nuo 700 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Verslo sistemos duomenų tvarkymas, administravimas;Verslo sistemos duomenų analizė, sisteminimas, skaičiavimai, ataskaitų ruošimas;Inicijavimas naujų analizės metodų bei esamų tobulinimas;Konsultacijų teikimas darbuotojams.

Reikalavimai

Aukštasis išsilavinimas (ekonomikos, vadybos, finansų valdymo, matematikos srityje);Ne mažesnė nei 1 metų panašaus darbo patirtis;Gebėjimas sisteminti, apdoroti bei analizuoti sistemų duomenis;Puikūs MS Office programų valdymo sugebėjimai.Esate sumanus, kruopštus, preciziškas.

Įmonė siūlo

Įdomų ir atsakingą darbą šiuolaikiškoje, modernioje ir sėkmingoje įmonėje.Draugišką, visada pasiruošusį padėti, profesionalų kolektyvą!Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes!

Pateikdamas savo gyvenimo aprašymą (CV) ir/ar motyvacinį laišką, kandidatas išreiškia savo sutikimą dėl jo gyvenimo aprašyme (CV) ir/ar motyvaciniame laiške pateiktų asmens duomenų tvarkymo UAB „Ekonovus“, įmonės kodas 1416, buveinės adresas Liepkalnio g. 172, Vilnius (toliau – Bendrovė) vidaus administravimo (personalo valdymo, raštvedybos tvarkymo) ir jo kandidatūros į Bendrovės turimas darbo vietas įvertinimo tikslais.