Kurti ir įgyvendinti brunch meniu, dėl kurio svečiai norės sugrįžti.
Organizuoti ir optimizuoti virtuvės darbą – nuo komandos iki procesų.
Rengti ir prižiūrėti technologines korteles.
Užtikrinti aukštus kokybės, higienos ir vizualinės estetikos standartus.
Bendradarbiauti su tiekėjais, užtikrinti savalaikį žaliavų tiekimą.
Inicijuoti ir įgyvendinti idėjas – nuo patiekalų iki virtuvės tobulinimo.
Mes ieškome:
Patyrusio šefo, gebančio suburti ir įkvėpti komandą.
Profesionalo, kuris moka (ar nori) kurti brunch meniu – skanų, estetišką, sveiką.
Virtuvės proceso vadybininko – nuo grafiko iki sandėlio.
Žmogaus, kuriam švara, kokybė ir preciziškumas – ne formalumas, o standartas.
Lyderio, kuris ne tik vadovauja, bet palaiko, ugdo ir įtraukia.
Įmonė siūlo:
Erdvę eksperimentuoti ir realizuoti kulinarines idėjas, ypatingai brunch koncepcijoje.
Modernią ir naują virtuvės įrangą, patogią darbui ir kūrybai.
Išskirtinius mokymus šefams, brainstorming’us ir bendrus.
Konkurencingą atlyginimą šioje industrijoje (Pasiruošę “pirkti” Tavo patirtį).
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!