2022-07-29 11:26:48

ŽVALGUVA, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
116
Darbuotojų sk.
10 838
Peržiūros
~1 623 €
Vid. atlyginimas
UAB „Žvalguva“ pagrindinė veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba žemės ūkio lauko kultūrų sėklomis, mineralinėmis trąšomis, augalų apsaugos priemonėmis, papildomo tręšimo specialiosiomis trąšomis bei sėklų dauginimas ir gamyba. Įmonė teikia agrocheminių produktų sandėliavimo, pakavimo, perkrovimo, derliaus kokybės nustatymo, džiovinimo, valymo, ekspedijavimo ir žemės ūkio kultūrų auginimo konsultacijų paslaugas.
Siekdama tapti paklausia rinkoje produkcijos ir paslaugų teikimo dalyve, UAB „Žvalguva“ siekia užtikrinti kokybišką klientų, pirmiausia žemdirbių, aptarnavimą – tiekti aukščiausios kokybės produktus ir naujausią informaciją apie sėklų, trąšų, pesticidų naujoves, ekonomiškai pagrįstus, kompleksinius sprendimus. Puoselėdama ilgalaikius santykius su klientais, UAB „Žvalguva“ nuolat rūpinasi savo paslaugų kokybe – klausiame ir įsiklausome į savo klientų nuomonę. Tikime, kad mūsų patarimai ir sprendimai padeda įgyvendinti mūsų viziją – sudaryti galimybes esamiems ir būsimiems klientams sėkmingai plėtoti savo verslą su mumis.
Viena iš svarbiausių sėkmingos verslo plėtros ir bendradarbiavimo sąlygų yra patikimas partneris – tiekėjas. Bendrovė atstovauja pasaulyje ir Lietuvoje žinomiems gamintojams, kurių agrocheminius produktus ir sėklas tiekia žemdirbiams.
UAB „Žvalguva“ veikia kartu su įmone UAB „Agrospelta“, kuri buvo įkurta 2001 metais. UAB „Agrospelta“ pagrindinė veikla yra prekyba derliumi. Įmonė superka iš augintojų rapsų, kviečių, miežių ir kitų grūdinių kultūrų derlių. Mūsų elevatoriuose naudojant modernią įrangą ir technologijas greitai ir atsakingai nustatoma ir stebima derliaus kokybė, derlius paruošiamas iki standartinių prekybos rodiklių. UAB „Agrospelta“ prekiauja su Lietuvos ir užsienio derliaus pirkėjais ir perdirbėjais.