2022-07-29 11:26:48
AIRPLUS1 Lituanica, UAB

AIRPLUS1 Lituanica, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
12
Darbuotojų sk.
1 746
Peržiūros
~2 562 €
Vid. atlyginimas
Mes esame išmanių ozono technologijų kūrėjai ir tiekėjai. Įkurti Didžiojoje Britanijoje, šiandien kuriame ir gaminame ozonavimo sistemas Lietuvoje, palaikome savo partnerius Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Ukrainoje ir Skandinavijos šalyse.
Ozonavimo sistemas kuriame patys, todėl esame itin lankstūs individualiems projektiniams sprendimams ir visad galime ieškoti geriausio kokybės ir kainos santykio, kad ozonu išspręstume kvapų ir patogeninės taršos problemas tiek ORE, tiek VANDENYJE.
AIRPLUS1 MISIJA: “Tapti lyderiais teikiančiais inovatyvius ir tvarius, išmanius IOT Ozonavimo sprendimus, vietinėse ir tarptautinėse rinkose klientams, kuriems rūpi tvari ir saugi veikla.”
AIRPLUS1 VIZIJA: “Tapti patikimumo simboliu pasaulyje išmaniųjų IOT Ozono sprendimų prekiniu ženklu, kurio produktų pagalba pasaulis taps saugesnis, švaresnis ir tvaresnis.”
AIRPLUS1 VERTYBĖS: “Mes esame profesionalai, kurie įsiklausome į kliento problemas bei poreikius, dalinamės turimomis žiniomis ir patirtimi, užtikrindami rezultatą, pranokstantį kliento lūkeščius. Teikiame atsakingus sprendimus darbuotojams, įmonei, partneriams ir aplinkai. Nežadame to, ko negalime ištesėti. Esame dinamiški ir atviri pokyčiams, imamės iniciatyvos kurti naujus ir pažangius sprendimus saugesnei, švaresnei ir tvariai aplinkai. Nuolat tobuliname savo darbuotojų kvalifikaciją ir žinias kas leidžia kurti mokslu ir technologija pagrįstus naujus sprendimus.”