2022-07-29 11:26:48

Bene Trucks Lietuva, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
10
Darbuotojų sk.
2 181
Peržiūros
~3 220 €
Vid. atlyginimas
UAB „Bene Trucks Lietuva“ yra Lenkijos DBK Group dukterinė įmonė. DBK group - viena iš komercinio transporto pardavimo ir kompleksinio aptarnavimo lyderių Europoje. Ją sudaro 14 įmonių, kurios Lenkijoje atstovauja „DAF“, „Kögel“, „Iveco“, „VW“ ir kt. prekinius ženklus, o veikla orientuota taip, kad klientas vienoje vietoje galėtų patenkinti visus su komerciniu transportu susijusius poreikius, t.y. įsigytų vilkikus, puspriekabes, jų dalis, bei serviso, lizingo ir draudimo paslaugas. 2012 metais konsoliduota grupės įmonių apyvarta siekė 1,11 mlrd. Lenkijos zlotų. Nepaisant DBK Group dydžio Lenkijoje, ji yra tik „LenGo“ įmonių grupės dalis, kurios įmonės veikia Olandijoje, Vokietijoje, Belgijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Latvijoje, o nuo šiol ir Lietuvoje.
UAB „Bene Trucks Lietuva“ nuo 2013 m. rugpjūčio 12 d. tapo vienvaldžiu Vokietijos gamintojo „Kögel Trailer GmbH & Co. KG“ atstovu Lietuvoje.
UAB „Bene Trucks Lietuva“ prekiauja ne tik naujomis Kögel puspriekabėmis ir priekabomis, bet ir vilkikais bei atsarginėmis Kögel, DAF, IVECO, MAN ir kitomis sunkiojo transporto prekinių ženklų dalimis.