2022-07-29 11:26:48

GAMYBOS DARBUOTOJAS (- A)

CVMarket.lt klientas
Nuo 1920 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Apie Shellfish Ireland

Kur mes randamės?

Shellfish Ireland yra įsikūrę atokiame miestelyje vakarų Corke (West Cork), Castletownbere, tačiau viename didžiausių uostų Airijoje. Šis miestelis yra populiariausias dėl savo žvejybinio uosto, bei dėl savo jūros gėrybių įvairovės.

 

Mūsų tikslai.

Shellfish Ireland augimo strategija grindžiama ilgalaikiu įsipareigojimu užtikrinti produktų kokybę ir klientų aptarnavimą. Mes esame viena iš pirmaujančių jūros gėrybių perdirbėjų vietinėse, bei tarptautinėse rinkose, veikia iš savo pačios moderniausios perdirbimo gamyklos Castletownbere, Co. Cork lokacijos.

 

Mes siūlome:

Shellfish Ireland siūlo daugybę įvairių galimybių įsidarbinti. Jūs galite pradėti karjerą ir gyvenimą Airijoje, Castletownbere miestelyje, kuris įsikūręs prie vieno didžiausių uostų Airijoje. Šiuo metu įmonėje dirba apie 120 darbuotojų iš Airijos, Lietuvos, Latvijos ir kitų šalių. Galimybė dirbti pilnu etatu, pusę etato ar sezoniam darbui.

 

Sėkmingiems kandidatams atvykus į Castletownbere, mes suteiksime visokeriopą paramą. Mes turime ilgametę patirtį ir žinome kokios paramos reikia naujiems darbuotojams atvykus į Airiją. Padėsime su dokumentais, tokiais kaip PPS numeris, banko sąskaita ir prireikus, suteiksime gyvenamąją vietą. Mes turime kambarių skirtų vienam žmogui ar porai.

Taip pat padėsime su COVID-19 savi-izoliaciją, pakartotinu PCR testu.

 

Darbas yra fabrike, jūros gėrybių gamyboje.

 

Šiuo metu mums reikalingi gamybos darabuotojai. Reikalingi darbuotojai prie gamybos linijos, padedant ruošti fasuotus maisto produktus mažmeninei ir eksporto rinkai (perdirbimas, pakavimas, etikečių klijavimas, bei patalpų valymas po pamainos). Kaip darbuotojas, dirbsite su tokiomis jūros gėrybėmis kaip: krevetės, šukutės, krabais, omarais, bei kitomis.

Reikalavimai

Ankstesnė patirtis maisto gamyboje būtų privalumas, tačiau visi darbuotojai bus apmokami dirbti visuose darbo srityse.

 

Kandidatai turi būti darbštūs, patikimi, entuziastingi ir sugebėti gerai dirbti komandijėje aplinkoje. Daug dėmesio skirti detalėms ir greitai prisitaikantys prie naujų užduočių.

 

Darbo tipas: pamaininis darbas, visa darbo diena, nuolatinis darbas.

Privalumai: nauji darbuotojai pilnai apmokami ir paruošiami darbui.

Savaitinis atlyginimas: nuo €480 per savaitę.