2022-07-29 11:26:48

Gamybos kokybės procesų vadovas – vidaus auditorius

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Smulkaus-vidutinio dydžio metalo apdirbimo įmonė Panevėžio mieste ieško direktoriaus dešinios rankos: kokybės vadovo – vidaus auditoriaus. Perspėjimas iš anksto - ieškome tinkamo žmogaus, o ne pareigybės, todėl nomenklatūrininkų/biurokratų nepageidaujame. Funkcijų paveikslas:

- Gamybos procesų priežiūra ir auditavimas. Pradžiai common sense gamybinių procesų trūkumų tvarkymas ar tobulinimas, o vėliau ir pagal ISO9001 (ar Jūsų pasiūlytus geresnius) reikalavimus (sertifikatas jau yra).

- Pasiūlymų teikimas bei įgyvendimas įtraukiant kitus įmonės darbuotojus tiek gamybos procesuose, tiek kitose įmonės gyvenimo srityse. Spręsti problemų už visus neprašome, prašome užvesti kitus darbuotojus ant kelio.

- Tiesioginis metalo gaminių kokybės valdymas, t.y. gaminių kokybė tiesiogiai priklausys nuo to, kaip gerai bus suvaldytas gamybos procesas. Didžiausia motyvacija – reklamacijų eliminavimas.

Reikalavimai

- Komunikacija. Savo pasiūlymus, audito rezultatus turėsite iškomunikuoti/pagrįsti taip, jog tie pasiūlymai būtų vykdomi ir vėliau prižiūrimi už tai atsakingų žmonių.

- Principingumas. Didelė tikimybė, jog pradėję keisti įmonės procesus, susidursite su „ne“ arba „taip darom jau 10 metų, kam čia keisti“. Pakitimų įvedimas nebus lengvas, todėl reikalingas principingas kryptingumas, o kai reikia - ir griežtumas.

- Pastabumas/smulkmeniškumas. Gamyboje yra labai daug procesų, ir kad kažkuriame iš jų daromos klaidos, reikės ypatingo pastabumo. Kitaip sakant, jei gamykloje Jums akių nebadys ant žemės numesta šiukšlė, Jūs nepastebėsite ir netvarkingos gamybos procesų.

-Kompiuterinis raštingumas ir užsienio kalba. Gali tekti bendrauti ir su užsienio klientais dėl gamybos procesų ar reklamacijų (jų mes ir nenorim), todėl reikalingos bent minimalios Anglų kalbos žinios.

Įmonė siūlo

- Lankstumą. Mums nėra svarbu, kada ir kaip Jūs vykdysite „revoliuciją“. Mums svarbu rezultatas, todėl darbo laikas, etato dydis, atlyginimas yra tik diskusijų klausimas.

- Komandą. Įmonės kolektyvas jau pasiruošęs eiti išvien su Jumis. Vieni mažiau, kiti daugiau, bet nuotaika jau nustatyta.

- Adekvatų apdovanojimą. Trumpai tariant, kuo greičiau ir efektyviau sutvarkysite gamybos/kokybės procesų valdymą (tikslus nusistatysim), tuo dosniau atsidėkosime (bet neatsisveikinsime). Neieškome visų problemų "sprendėjo“ už minimalų atlyginimą.

Kita informacija:

- Gamybos patirtis nebūtina, tačiau, žinoma, būtų privalumas. Galėsime apmokyti;
- Apie Jūsų atskaitomybė pakalbėsime susitikę;
- Konfidencialumas garantuojamas (šis skelbimas kurtas vieno žmogaus, atrinktas kandidatas(-ai) taip pat bus vienas.