2022-07-29 11:26:48
Gintaro baldai, UAB

Gintaro baldai, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
128
Darbuotojų sk.
5 637
Peržiūros
~2 319 €
Vid. atlyginimas
UAB “Gintaro baldai” – viena didžiausių baldų tiekėjų Lietuvoje, kurios veikla - prekyba minkštais bei korpusiniais baldais. 2002 m. įkurta įmonė nuolat auga ir sėkmingai gyvuoja jau penkioliktus metus.

Galime pasigirti kone plačiausiu baldų salonų tinklu Lietuvoje. Baldais prekiaujame 29-iuose salonuose Lietuvoje, taip pat Latvijoje ir Estijoje – mūsų baldais šiose šalyse džiaugiasi virš 300 tūkstančių šeimų. Baldus eksportuojame ne tik į Baltijos, bet ir Skandinavijos šalis, Rusiją, Jungtinius Arabų Emyratus, kitas valstybes.

Mūsų asortimente - daugiau nei 11 tūkstančių prekių, skirtų tiek namams, tiek biurams. Didelis audinių, natūralios odos, odos pakaitalų bei medžio spalvų ir faktūrų pasirinkimas leidžia pritaikyti baldus bet kokiam interjerui. Korpusinių baldų sandėlyje nuolat palaikomas perkamiausių baldų asortimentas, todėl atėję į mūsų salonus rasite didelį sekcijų, komodų bei virtuvės baldų pasirinkimą. Kolekcijas nuolat atnaujiname, jas kartu su gamybos naujienomis kasmet pristatome Lietuvos ir kaimyninių šalių baldų parodose, kuriose aktyviai dalyvaujame.Įmonėje įdiegta vidinė kokybės kontrolės sistema užtikrina galimybę pirkėjams suteikti net 24 mėnesių garantiją.

Stengiamės, jog užsukę į „Gintaro baldų“ prekybos salonus rastumėte Jums mielą baldą ar aksesuarą. Esame tam, kad Jūsų namai taptų jaukūs ir šilti, džiugintų ir visada kviestų sugrįžti! Jūsų geri įvertinimai, pagyrimai, padėkos, nuomonės, skundai, atsiliepimai, komentarai – paskata dirbti dar geriau!