2022-07-29 11:26:48
GIPURA, UAB

GIPURA, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
33
Darbuotojų sk.
12 767
Peržiūros
~1 792 €
Vid. atlyginimas
UAB "Gipura" gamykloje šiandien gaminame šiuos aukščiausios kokybės gaminius:

Aliuminio durys, langai, vidaus pertvaros, lauko fasadai. Šią produkciją gaminame iš Europoje pripažintų ir sertifikuotų "Yawall" bei "Ponzio" aliuminio profilių, naudojame pasaulyje garsių firmų ("Pilkington", "Guardian") stiklą.
Plastikiniai langai, varstomos durys, slankiojančios durys, vitrinos. Šią produkciją gaminame išskirtinai tik iš A klasės plastikinių profilių, kuriuos mums tiekia pasaulyje pripažinta PVC profilių gamintoja "VEKA", garsėjanti kaip išskirtinės aukščiausios kokybės profilius langams siūlanti kompanija. Naudojame sertifikuotus stiklo paketus (iš "Guardian", "Pilkington" stiklo), kurie gali būti su padidintomis termo, akustinėmis ar saulės kontrolės savybėmis. Naudojame "Maco" (Vokietija) aukščiausios kokybės apkaustus bei furnitūrą.
Priešgaisrinės durys, langai, pertvaros. Ši produkcija gaminama iš priešgaisrinių aliuminio profilių, sertifikuotų ir laboratorijose išbandytų medžiagų bei komplektuojančių detalių. Priešgaisriniuose gaminiuose naudojame "Pilkington" priešgaisrinį stiklą. Šiandien siūlome LR Gaisrinių tyrimų centre (GTC) išbandytus ir sertifikuotus mūsų gaminius: EI60 duris ir pertvaras, kurių atsparumas atvirai ugniai >=60 min., EI45 duris ir pertvaras, kurių atsparumas atvirai ugniai >=45 min., bei EI30 duris ir pertvaras, kurių atsparumas atvirai ugniai >=30 min. Taip pat gaminame aliuminio duris su dūmams sandaria komplektacija.