2022-07-29 11:26:48

Inžinierius (-ė) - konstruktorius (-ė)

EJOT Baltic, UAB
1800 - 2200 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Šiame darbe rūpinsitės mūsų turimos įrankos technine priežiūra ir jos tobulinimu, seksite reikalingų įrangai komponentų likučius ir užsakysite reikalingus, pagelbėsite sprendžiant įrangos gedimus. Pagrindinė Jūsų atsakomybė šiame darbe – inžinerinių sprendimų paieška.

Išsamiau - susitikimo metu.

Reikalavimai

Tikimės, kad:

  • turite techninį išsilavinimą (elektros, mechanikos inžinerija);
  • įgūdžių dirbant 2D ir 3D CAD programomis (AutoCAD, Solidworks);
  • panašaus darbo patirties;
  • užsienio kalbų žinių (anglų ar vokiečių k.).

Jei ieškote darbo stabilioje, patikimoje įmonėje, dirbate atsakingai, siekiate rezultato, siųskite savo CV – susipažinkime.

Mūsų darbuotojai sako, jog tai viena geriausių vietų, kurioje jiems kada nors yra tekę dirbti. EJOT – tai daugiau nei įmonės iškaba, įmonės patalpos ar mūsų darbo vieta. Mąstydami ir dirbdami paverčiame EJOT tuo, kuo ji yra. Todėl kiekvienas iš mūsų yra vieno organizmo dalelė, savo asmeninėmis savybėmis, privalumais ir gebėjimais prisidedantis prie siekiamo rezultato.

Įmonė siūlo

Kviečiame ilgalaikei karjerai tarptautinei įmonių grupei priklausančioje kompanijoje. Užtikrinsime profesionalius apmokymus apie produktus, galimybę dalį darbo atlikti nuotoliu, suteiksime visas reikalingas darbui priemones, įskaitant tarnybinį automobilį, šiltai priimsime, draugiškai bendrausime. Kompetencijos ugdymui žadame pažintį su kolegomis kitose šalyse, kuriose jau daugiau nei 100 metų veikia EJOT. Garantuojame sąžiningą atlyginimą ir priedus už pasiektus rezultatus.

Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atlyginimas: 1800-2200 €/mėn. į rankas, atsižvelgiant į Jūsų patirtį ir kompetenciją

Besidomintys šiuo skelbimu taip pat žiūrėjo