Darbo aprašymas
Žaliavų bei gatavos produkcijos fizikinių, cheminių, organoleptinių, mikrobiologinių tyrimų savalaikio atlikimo organizavimas, tyrimo rezultatų vertinimas;
Laboratorijos „Kokybės vadovo“ paruošimas, įgyvendinimas ir nuolatinė priežiūra;
Periodinės laboratorinės įrangos patikros užtikrinimas;
Pavaldaus personalo darbo organizavimas.
Laboratorijos „Kokybės vadovo“ paruošimas, įgyvendinimas ir nuolatinė priežiūra;
Periodinės laboratorinės įrangos patikros užtikrinimas;
Pavaldaus personalo darbo organizavimas.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (pageidautina maisto technologijos, mikrobiologijos ar chemijos srityse);
Panašaus darbo patirtis (patirtis maisto gamybos srityje – privalumas);
Tyrimų standartų ir metodikų išmanymas;
Vadovavimo patirtis;
Anglų ir rusų kalbų naudojimas profesinėje srityje.
Panašaus darbo patirtis (patirtis maisto gamybos srityje – privalumas);
Tyrimų standartų ir metodikų išmanymas;
Vadovavimo patirtis;
Anglų ir rusų kalbų naudojimas profesinėje srityje.
Įmonė siūlo
Sudaromos sąlygos kvalifikacijos kėlimo programose;
Atvykstantiems iš kitų miestų kelionės ir apgyvendinimo klausimai sprendžiami individualiai;
Atlyginimas aptariamas pokalbio metu.
Konfidencialumą garantuojame. Pokalbiui kviesime tik pasirinktus kandidatus!
Atvykstantiems iš kitų miestų kelionės ir apgyvendinimo klausimai sprendžiami individualiai;
Atlyginimas aptariamas pokalbio metu.
Konfidencialumą garantuojame. Pokalbiui kviesime tik pasirinktus kandidatus!