• Organizuoti ir kontroliuoti padavėjų darbą bei užtikrinti greitą ir kokybišką svečių aptarnavimą;• Organizuoti sau tiesiogiai pavaldžių darbuotojų darbą pagal svečių aptarnavimo standartą ir darbo tvarkos taisykles;• Pasitikti svečius, rezervuoti staliukus, organizuoti banketus ir pan.;• Esant poreikiui, atlikti barmeno darbą;• Užtikrinti tvarką ir švarą restorano patalpose;• Restorano apskaitos vykdymas.
Reikalavimai
Išsilavinimas: Vidurinis su profesine kvalif. Profesija: Maitinimo paslaugų administratorius
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!