Karštųjų /ar šaltųjų patiekalų gamyba pagal nustatytus receptus ir kokybės standartus
Darbas pagal A La Carte meniu, išankstinių užsakymų ruošimas
Tvarkos ir švaros palaikymas darbo vietoje, higienos normų laikymasis
Sandėliavimo taisyklių laikymasis, atsakingas požiūris į produktų šviežumą ir galiojimą
Komandinis darbas su kitais virtuvės darbuotojais
Reikalavimai
Darbo patirtis virtuvėje (privalumas darbas karštame ceche)
Gebėjimas dirbti komandoje ir savarankiškai
Atsakingumas, tvarkingumas, punktualumas
Noras tobulėti ir prisidėti prie kokybiško maisto ruošos
Įmonė siūlo
Draugišką kolektyvą ir jaukią darbo atmosferą
Visas socialines garantijas
Konkurencingą ir laiku mokamą atlygį už darbą
Galimybę kilti pareigose ir mokytis
Skanų maitinimą bei kavą darbo metu
Vežimą į darbą arba kuro kompensaciją
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!