• Meniu sudarymas;
• Meniu sudarymas renginiams ir pobūviams;
• Personalo atranka, motyvavimas ir valdymas;
• Tiekėjų paieška ir atranka;
• Virtuvės įrengimų kontroliavimas ir naujai perkamos įrangos parinkimas;
• Kalkuliacinių ir technologinių kortelių sudarymas;
• Prekių užsakymas ir realizacijos terminų kontroliavimas;
• Virtuvės darbuotojų darbo organizavimas;
• Darbas su užsakovais
Reikalavimai
• Turi turėti darbo patirties virtuvės šefo pareigose (ne mažiau 3 metų);
• Turi mokėti dirbti kompiuteriu ir “R-keeper” programa;
• Turi mokėti lietuvių, rusų kalbas;
• Yra atsakingas, darbštus, punktualus, organizuotas, lankstus.
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.