2022-07-29 11:26:48

Pardavimų konsultantas (-ė)/Dizaineris (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Visada svajojote, kad jus suptų išskirtinio dizaino baldai bei interjero detalės, esate estetikos mylėtojas? Žinomiausias Europos aukštos klasės baldų gamintojo „Ligne roset“ salonas Vilniuje ieško pardavimų konslutanto (-ės)/ dizainerio (-ės). Mus sužavėsite, jei esate pareigingas, komunikabilus ir lankstus, trykštate pozityvumu ir siekiate aukštų darbo rezultatų!

Reikalavimai

Jūs būsite atsakingas (-a) už:

* Susitikimus su į saloną ateinančiais klientais, pozytivios atmosferos sukurimą bendravimą, produktų pristatymą, kliento poreikių išsiaiškinimą, kurie bus pagrindas projekto kūrybai.
* Projekto/pasiūlymo suderinimą su klientu, koordinuoti sutarties vykdymą, bendrauti su klientu techniniais ir tiekimo klausimais.
* Rūpintis darbine aplinka ir palaikyti puikius santykius su architektais/dizaineriais.
* Domėtis interjero dizaino naujienomis, produkcija, kurią parduoda, nuolat gilinti žinias.
* Profesionalus bendravimas – įprasta darbo priemonė, mokėti nustatyti prioritetinius darbus savarankiškai ir suplanuoti laiką, laikytis pažadų bet kokiu atveju, kiekvieną situaciją su klientu priimti kaip vertingą pamokančią patirtį.

Įmonė siūlo

Puikias darbo sąlygas ir malonią bei draugišką aplinką, darbą šiuolaikiškoje, dinamiškoje ir žinomoje kompanijoje, galimybę įgyti neįkainojamos patirties ir tobulėti interjero srityje, dirbti su estetiškais kokybės ir garantijos prekių ženklų gaminiais, dalyvauti tarptautinėsė baldų parodose.

Atlyginimas ir priedas priklausomi nuo darbo rezultatų.

Tel. pasiteiravimui: +370 659 79024 Aurelija Rėksnė