2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininkas B2B (darbo sauga)

CVMarket.lt klientas
1500 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Darbas su verslo klientais parduodant darbų saugos priemones, naujų klientų paieška ir santykių palaikymas su esamais klientais, komercinių pasiūlymų rengimas, derybų vedimas, sutarčių sudarymas, bendradarbiavimo sąlygų derinimas, atsiskaitymų kontrolė ir kt.

Reikalavimai

  • Aukštasis išsilavinimas (vadybos / techninėje srityje būtų privalumas);
  • Panašaus darbo patirtis pardavimuose, klientų aptarnavimo srityje (didelis privalumas darbo patirtis su saugos priemonių pardavimu);
  • Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (Ms Office);
  • Puikūs komunikavimo, derybų vedimo ir laiko planavimo įgūdžiai; aktyvumas, atsakingumas, žingeidumas, noras tobulėti;
  • Pozityvus mąstymas, gebėjimas dirbti komandoje, orientacija į tikslą;
  • Vairuotojo pažymėjimas.

Įmonė siūlo

Įdomų ir atsakingą darbą stiprioje, augančioje kompanijoje, galimybę prisidėti prie verslo vystymo ir plėtros, karjeros galimybę įmonės viduje, draugišką ir jaunatvišką kolektyvą, neformalią darbo aplinką, tobulėjimo ir asmeninio augimo galimybes, dalyvavimą mokymuose ir seminaruose bei visas darbui reikalingas priemones (automobilis, telefonas, kompiuteris ir kt.).

Priklausomai nuo patirties ir kompetencijos, pasiektų darbo rezultatų darbo užmokestis (su mokesčiais) 1500 € plius priedai kiekvieną mėnesį nuo darbo rezultatų.

Kontaktinis asmuo Miglė Šiaučiulė (numeris pasiteiravimui - 8677858400). Informuosime tik atrinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.