2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininkas ( - ė) (B2B)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Mūsų klientas ,,start up” tipo įmonė prie savo komandos kviečia prisijungti darbui su verslo klientais komunikabilų, orientuotą į rezultatą bei pozityvų PARDAVIMŲ VADYBININKĄ. Būsi atsakingas (-a) už: Aktyvią naujų verslo klientų paiešką; Ryšių su esamais klientais palaikymą; Susitikimų su klientais organizavimą; Įdarbinimo proceso organizavimą; Parduotų įmonės paslaugų įgyvendinimo organizavimą; Viešųjų pirkimų organizavimą; Pardavimų ataskaitų teikimą.

Reikalavimai

Įmonė tikisi, kad tu: Turi norą dirbti pardavimų srityje "start up" tipo IT įmonėje; Turi B2B/B2C pardavimų, ,,šaltų skambučių" patirties; Gerai moki anglų ir lietuvių kalbas; Esi atsakingas (-a), lankstus (-i), pozityvus (-i), savarankiškas (-a), gebi "multitaskinti", ir šiuolaikiškas (-a); Turi gerus laiko ir darbų planavimo įgūdžius; Turi vairuotojo pažymėjimą ir automobilį (automobilis būtų didelis privalumas, ne būtinybė); Turi viešųjų pirkimų, darbo su ES projektais patirties (būtų didelis privalumas).

Įmonė siūlo

Tau įmonė siūlo: Nuolatinį, įdomų, dinamišką ir prasmingą darbą draugiškame, pozityviai nusiteikusiame kolektyve; Galimybę realizuoti save pardavimų srityje; Konkurencingą, laiku mokomą darbo užmokestį bei motyvuojančius priedus už darbo rezultatus; Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes; Neformalią darbo aplinką bei galimybę dalyvauti įmonės renginiuose. Jeigu mėgsti pardavimus, nori dirbti su verslo klientais neformalioje ,,start up" tipo IT paslaugų įmonėje, atsiųsk savo CV. Turi klausimų? Skambink telefonu: +370 698 58878. (Personalo projektų vadovė, Rasa Lembutienė).