2022-07-29 11:26:48

PHP jaunesnysis programuotojas (-a)

CVMarket.lt klientas
1500 - 5000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Mūsų klientė – dvidešimt metų sėkmingai veikianti ir sparčiai besiplečianti įmonė, turinti savo atstovybes Latvijoje bei Estijoje. Jos parduodami produktai yra išskirtinai ir įdomūs. Jais yra prekiaujama parduotuvėse bei galima įsigyti internetu. Šiuo metu įmonė ieško PHP programuotojo, kuris kurtų ir vystytų jau esamus e-komercijos projektus. Darbo pobūdis: - įmonės vidinės informacinės sistemos vystymas ir tobulinimas; - sistemos administravimas ir palaikymas; - naujų idėjų generavimas ir vystymas.

Reikalavimai

- darbo patirtis su PHP, HTML, CSS, JavaScript, SQL; - darbo patirtis su e-shop, įvairiais web projektais; - noras tobulėti programavimo PHP srityje. Privalumai: - Zend, CakePHP, Symfony framework'ų išmanymas; - aukštasis išsilavinimas IT srityje; - puikios anglų kalbos žinios (žodžiu ir raštu).

Įmonė siūlo

- atlyginimą pagal kompetencijas; - įdomų ir atsakingą darbą; - draugišką kolektyvą ir tinkamą požiūrį į darbuotoją; - laisvę kūrybiškumui ir iniciatyvumui; - gerą karjerą ir tobulėjimo galimybes. Konfidencialumą garantuojame! CV siųsti su nuoroda: "PHP Programuotojas (-a) (Vilniuje)". Informuosime tik atrinktus kandidatus ir būsime dėkingi visiems siuntusiems CV. Kontaktinis asmuo: IT personalo atrankų konsultantė Eglė Šūmakarytė Tel.: +370 610 92490