2022-07-29 11:26:48

PREKYBOS VADYBININKAS (-Ė)

CVMarket.lt klientas
910 - 1600 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

- Naujų klientų paieška ir ilgalaikių santykių su esamais klientais palaikymas, klientų lankymas;
- Darbas su grožio salonais;
- Užsakymų ir pardavimų planavimas;
- Komercinių pasiūlymų rengimas;
- Klientų poreikių analizė, pasiūlymų teikimas, prezentacijų organizavimas, konsultavimas produkcijos asortimento klausimais.

Reikalavimai

- Sėkmingo analogiško darbo patirtis; - Puikūs pardavimo, darbo planavimo ir organizavimo įgūdžiai; - Gebėjimas savarankiškai siekti nustatytų tikslų, perprasti klientų poreikius ir pateisinti lūkesčius; - Labai geri bendravimo ir derybų įgūdžiai, sugebėjimas lengvai užmegzti kontaktus; - Stipri orientacija į rezultatą; - Kūrybinis mąstymas; - Atsakomybė už savo darbą ir iniciatyvumas, atkaklumas; - Kompiuterinis raštingumas; - Vairuotojo pažymėjimas (B kategorija). Privalumai: - Patirtis kosmetikos srityje. - Kirpėjos išsilavinimas arba darbo su kirpėjais patirtis. - Iškalba, logiškas minčių dėliojimas, pasitikėjimas savimi ir tuo ką darai.

Įmonė siūlo

- Įdomų, atsakingą ir dinamišką darbą jaunoje, draugiškoje komandoje; - Visas socialines garantijas; - Galimybes asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui, savi-realizacijai - maksimaliai išnaudoti savo gebėjimus ir kūrybinį potencialą; - Efektyvią vidinių mokymų programą; - Patirtį mažoje verslo organizacijoje: pačiam priimti sprendimus, valdyti procesą ir įvertinti rezultatus. - Tarnybinį automobilį. Atlyginimas Atlyginimą, atitinkantį darbuotojo kompetenciją ir rezultatus (pagrindinis ir bonusai nuo pardavimų).